Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
NIFCA • Gästatelje | Nätverkstan projekt

NIFCA • Gästatelje

Nätverkstan utsågs år 2003 till en av värdorganisationerna inom NIFCAs (Nordic Institute for contemporary Art) artist-in-reisidence program: New Media Art. Programmet vände sig till konstnärer som arbetar inom nya media. Nätverkstans gästkonstnär, Marit Fölstad från Tromsö, gästade oss i november och december 2003.
Nätverkstan utsågs år 2003 till en av värdorganisationerna inom NIFCAs (Nordic Institute for contemporary Art) artist-in-reisidence program: New Media Art. Programmet vände sig till konstnärer som arbetar inom nya media. Nätverkstans gästkonstnär, Marit Fölstad från Tromsö, gästade oss i november och december 2003.

Webbplats: http://www.folstad.net/