Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
Fortsatt samarbete med Georgien | Nätverkstan projekt

Fortsatt samarbete med Georgien

Nätverkstan har samarbetat med kulturorganisationer och konstnärer från Georgien sedan 2000. Nu planeras för en fortsättning tillsammans med konstnärer, författare, filmfestivalerna samt unga dramatiker och kulturtidskriftsredaktörer.

I april hålls ett förberedande seminarium om Georgien med presentationer av några av de konstnärskap som tidigare varit del av samarbetet. I början av maj genomförs en planeringsresa till Tbilisi då konstnärerna träffas för att planera för sitt fortsatta samarbete. Det långsiktiga målet är att utveckla ett ömsesidigt utbyte och samarbete mellan kulturorganisationer och konstnärer i Sverige och Georgien.

Här finns mer information:
Konst i Georgien • EKAE
Internationellt arbete: Kaukasus EKAE