Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
Kulturutbyte Bangalore | Nätverkstan projekt

Kulturutbyte Bangalore

Nätverkstan har under två år tid arbetet inom Västra Götalandsregionens satsning på utbytesprojekt med staten Karnataka, det s k “Linking initiatives”. I samarbetet ingår flera parter, under 2009 Världskulturmuséet, Göteborg Internationella Film Festival och Filmhögskolan, parterna i Bangalore är Center for Film and Drama, Srishti School of Art, Design and Technology, Attakkalari och Kathalya. Samarbetet fortsätter under 2010 med ett Beyond Bollywood tema under Göteborg Internationella Film Festival och vidare på Världskulturmuséet. I mars besöks Göteborg av performance gruppen Attakkalari på Vara Konserthus och Världskulturmuséet. I april och maj gästas regionen av Arvind Lodaya från Sristhi School of Art, Design and Technology med arbetsplats på Nätverkstan. Arbetet med Filmhögskolan fortsätter.